mandag den 5. marts 2012

Unikke kjoler...

Navnet Sofie Zeeberg Kimman, siger dig måske ikke noget nu, men det er jeg sikker på, at det vil gøre i fremtiden!

En af mine veninder havde på Facebook liket et billede af den smukkeste kjole. Det viste sig hurtig blot, at være en smuk kjole, ud af mange.

Alle kjolerne er nogle Sofie Zeeberg Kimman selv står for, og hendes popularitet på Facebook er hurtigt steget og det er ikke uden grund. Hun designer og syr selv kjolerne, og der er rig mulighed for, at bestille en af de unikke kjoler til dig selv. De fleste af hendes kjoler er designet med dyb ryg, som er meget in denne sæson, og helt sikkert bliver et hit til sommer. Kjolen under er hendes nyeste design.

Design by Sofie Zeeberg Kimman

Hun startede som amatør, og øvelse gør mester som i den grad kan ses i hendes design. Hendes kjoler bliver smukkere og smukkere, og der bliver kræset for detaljer og anderledes snit.

Sofie selv siger, at hun kan ikke sætte ord på hvor hun får sine ideer fra, det kommer bare til hende. Hun drømmer stort, og håber hun en dag kan udvikle sit eget brand, og blive en anderkendt international designer.

Opmærksomheden på Facebook voksede hurtigt, og like's strømmede til på hendes gruppe. Du kan like gruppen på Facebook "Design by Sofie Zeeberg Kimman" og se et større udvalg af hendes kjoler. Hun runder snart de 500 likes, og flere og flere kommer hele tiden til. Hvis du har forelsket dig i en af hendes kjoler, skal du dog være tidligt ude, Sofie er nemlig godt booket.

Min favorit.

Priserne afhænger lidt af, hvilket stof du vil have kjolen syet i, men priserne kan findes på hendes side. Her kan du også se, hvordan du selv nemt laver en smuk aftenkjole, kun med et stykke stof og en sikkerhedsnål. Desuden sætter Sofie af og til en konkurrence igang, hvor der er mulighed for, at vinde en af hendes smukke kjoler - så det er helt klart værd at like og følge hendes udvikling.


Tak til Sofie for at tage sig tid til at besvare mine spørgsmål og for lån af billeder.
Dine kjoler er fantastiske - keep up the good work!

♥ MiaMai

1 kommentar:

  1. Hvor er det muligt at bestille disse kjoler fra? :-)

    SvarSlet