onsdag den 4. april 2012

Pictures, memories ..NEVER forget!

Her er lige lidt billeder fra weekenden med så meget go på! :-) De er ikke noget specielt, bare et lille indblik i min weekend. Om torsdagen fik vi genset 2 gode Disney klassikere - Den Lille Havfrue & Pocahontas. Det var virkelig lang tid siden jeg havde set dem, og jeg drømte mig væk til dengang jeg var lille og verden var uden vasketøj og regninger! Hvor skal jeg bare huske, at fortælle mine børn at de skal nyde den tid ;-P Billedet i midten er fra Mamma's Pizzaria, som laver det mest lækre italienske mad. Alle var vilde med det... Og så er det til en overkommelig pris mmmhh.. Det sidste er fra vores tur i Netto, som endte med at blive en dyr omgang ..
Nu sidder jeg her... Virkelig brugt i min krop efter en hektisk dag. Træning kl.08.30 (aaalt for tidligt) hjem og rydde op (i synes nok hele tiden jeg rydder op, men det gør jeg også - for er et rodehoved) og spise lidt morgenmad, og så blev jeg ellers ringet op af mit nye job hos Promoters og tilbudt en vagt, hvor jeg skulle møde 3 timer efter opringningen, så aaalt det jeg havde regnet med jeg skulle nå i dag ... nåede jeg ikke! Men jeg fik tjent nogen penge, og tiden fløj afsted. Var ret nervøs inden vagten, da det var min første og jeg ikke endnu har været på Selling kursus. Men det var fedt at prøve!

Hvad har I lavet i dag? :-)

MiaMai


Ps. Kender i det med... At man sidder og snakker om, at det er lang tid siden man f.eks. har været syg, eller som mig har haft en bygkorn.. Sad i klassen og snakkede med min veninde om, at det kunne jeg ikke huske hvornår jeg sidst havde haft, og gæt hvad jeg har fået nu? Jeps, et flot bygkorn .. Så sidder med et hævet øjet.. Godt jeg flygter til Falster i morgen, så jeg kan gemme mig! ;-) 

1 kommentar:

  1. Sender dig god bedring <3

    Hilsen hende veninden, du snakkede med om bygkornet ;)

    SvarSlet