torsdag den 26. april 2012

Designer Forum!

I weekenden (27.04-29.04) løber Designer Forum Forår at stablen, og igen i år skal jeg afsted :-)

Her er der mulighed for at spare 40-80% på kendte mærker, såsom - Dansk, Decadent, Noir, Samsøe Samsøe og mange flere.. Designer Forum afholdes 2 gange om året.

Det er cirka 6 gang jeg tager derind, og hvert år er jeg kommer hjem med noget lækkert! Designer Forum er ikke specielt hyggeligt, det er kaos, rodet og folk møver sig frem med albuerne.. Så be hard! ;-)

Lidt tips..
1. Det er en god ide på forhånd at have lavet en liste over de ting man mangler og går efter (ellers kan man hurtigt kommer hjem med en masse ligegyldige ting, men ikke manglede, men bare købte fordi det var billigt - laver cirka 1 ligegyldigt køb HVERT ÅR)

2. Husk tøj der er nemt at tage af og på... Og... Lad være med at tage jeres mest dirty undertøj på, med mindre i gerne vil have opmærksomhed (der er ikke prøverum, så du må smide tøjet der hvor du nu er, hvis du vil prøve det... Men bare rolig, næsten alle gør det) Er du smart tager du noget langt løst på overkroppen, så når du skal prøve bukser eller lign, har de noget der dækker.

3. Lav en liste over de mærker du finder vigtigst, og find dem på kortet over standene inden du går ind. Det er først til mølle, og det er klart det bedste først forsvinder.

Her min liste over brands. Jeg har valgt mærker der ikke er alt for dyre, da jeg ikke har vildt mange penge med ind i år.

Minimum, Second Female, Style Snob, Adidas, A Question Of, Just Female, Converse, Custommade, MbyM, Decadent, Ganni.

Jeg håber på at finde en læderjakke, forårsjakke, et par højtaljede jeans, t-shirts med print.

Billetter kan stadig købes her

Nu vil jeg snart smutte på arbejde.. God torsdag!

MiaMai


3 kommentarer:

  1. SKRIV FLERE INDLÆG!!!

    SvarSlet
  2. Vi mangler billeder, tanker og indlæg

    SvarSlet
  3. Skriv nu Mia!!!

    SvarSlet