onsdag den 29. februar 2012

Onsdag med smil på!

Solbrillerne på, smil på læben og dejligt vejr! Sikke en dejlig onsdag ..
Havde (for en gangs skyld) en overskudsmorgen:-)
Vidste de havde lovet 12-14 grader i dag, så havde endelig chancen for, at bruge min dejlige Nike dunvest. Nå, men tog lige lidt billeder i morges - havde jo massere af tid - og vi er ude i, det rå vs. det lidt søde.
...Ville have haft en par super fine, lidt højhælede, støvler på til. Men mine knæ, lår og læg, tillod det ikke, efter træningen igår!


 Mobilhanger; Pieces, tunika; Second female


  Lædervest; Only, Cardigan under; Tiger Of Sweden
Jeans; Vero Moda, Sko; Zara

Min tanke var, at blande det rå (lædervest, mobilhanger med nitter, laksko) med det lidt søde (hestehale, perleøreringe, og tunika med flæser) og synes det lykkedes godt. Hvad synes i? :-)

Synes forresten, I skal huske, at kigge forbi bloggen i morgen. Jeg tager et emne op som måske er lidt et tabu, MEN, samtidig deler ud af et guldkorn, som jeg ikke synes i skal gå glip af!

Ha' en dejlig dag med solskin, godt humør og smil på. 

MiaMai


mandag den 27. februar 2012

Mandag morgen...igen!

Vågner med en følelse af, at min krop har fået tæsk, sover for længe, og må derfor styrte ud af døren. Just an ordinary monday morning! 

Nu sidder jeg til forelæsning i Kommunikation & Videnskabsteori, og det er med lidt blandede følelser. Dog er jeg en af dem der sidder på min pind, tror der mangler cirka 60% af holdet. (Klap dig selv på skulderen Mia) Sidder og hører om forskningstrekanten, og andre videnskabsteorier - spændende, ik? ;)

Her er lige endnu et billede fra festen i lørdags;

Det er bare nogen af de dejlige piger som var med til festen.

Jeg har besluttet mig til, at tage hjem til Falster i weekenden. Trænger til at koble fra, blive hygget om, og komme væk fra vasketøj, fester og madlavning. Og der er hjemme hos de gamle, nu bedst! 

Håber i får en dejlig mandag :-) 

♥ MiaMai

søndag den 26. februar 2012

Gin is not for the win!?

Så blev det søndag, og slutningen på en dejlig weekend med min veninde Maja.
Efter indflytterfesten igår, som var super fed, og fuld af en masse søde mennesker, har vi ikke udrettet meget efter dagen derpå. Vi har simpelthen begge fået alt for mange drinks, og er ramt af stygge tømmermus. x-( Men sjovt var det! Her er lige et billede fra festen igår, som vist siger alt om hvor proppet der var.


Folk sad på gulvet, stop op, og som i kan se, sad der også mennesker hele vejen op af trappen. Den nye lejlighed blev inviget med manér. Tak for igår!

♥ MiaMai 

lørdag den 25. februar 2012

Foråret er på vej...

Mmmhhh... Foråret er på vej, og det betyder også FORÅRSJAKKE!
I år vil jeg finde en jakke i det mere rå look, da min jakke fra sidste år var meget klassisk. Jeg vil style den med tørklæder i friske farver. Faldt lige over denne super fede jakke fra Chicy shop.


Er helt vild med læderærmerne, men bare hele sættet i sig selv, ser for fedt ud. Jeg glæder mig til åbne jakker, ballerinaer og solbriller. Hvilken forårsjakke regner i med, at i skal investere i, i år?

Jakken kan købes her; http://www.chicy.se/shop/

Jeg har forresten brugt min morgen på Café Kræz, hvor jeg fik den lækreste brunch buffét. Det var min fødselsdagsgave, fra min kære veninde Maja. Tak <3

Ha' en dejlig dag

♥ MiaMai

fredag den 24. februar 2012

Shoe love ..

Har fået en svaghed for orange og rød, og det ses i den grad, på mit tøj for tiden.

I onsdags købte jeg disse fantastiske sko fra h&m, som jeg liiiige ville dele med jer.
De er super behagelige at gå i, og selvom de ser en smule høje ud, så er ens fod faktisk helt straight i skoen.
Jeg glæder mig til, at have dem på til min venindes indflytterfest på lørdag, til min nye sorte kjole med en lidt dyb ryg, orange neglelak og røde læber!
Vi bliver 30 mennesker i en lille lejlighed, de fleste er norske, og selvom der bliver crowded, er det jo det der skaber den fede stemning. Jeg glæder mig :-)

Jeg skal nok dele billeder af hele outfittet, på min tømmermænds søndag. Men indtil da..... SHOE LOVE!

Skoene fåes også i sort og beige, til den nette sum af 199.-
Kan også købes på deres webshop;http://www.hm.com/dk/product/92225?article=92225-B

Er helt vild med farven, kan i lide dem???

Ha' en dejlig weekend

♥ MiaMai

Weekend, weekend, weekend!

Så blev det endelig weekend, og jeg er SÅ klar til fredag, lørdag OG ikke mindst søndag! (som er og bliver slappe-af--sofaen-se-tv-dag)

Jeg sov hos min veninde Sara, hvilket gav mig mulighed for, at sove til en halv time inden jeg skulle møde. Jeg nåede dog alligevel, at tage et par billeder af mit outfit i dag. !!!! Beklager kvaliteten af billederne. Min HTC Wildfire, 2,5 år gammel, er ikke hvad den har været :-) Hvis jeg kan slippe for at bruge penge på elektronik, så gør jeg det - dog, tager jeg gerne imod en Iphone...hvis det nu var! ;-) Nå, men her er dagens......


 Blazer; Monki - Top; Fra en ferie i Spanien

 Jeans; Pieces - sko; Zara

Ur; Dyrberg Kern

Som sagt, så var jeg totalt klar til fredagen. Stod i entre'en, tog mine solbriller på, og var klar til endnu en dag med forårsvejr og sol. Jeg blev dog noget skuffet da jeg åbnede døren, og det var overskyet og kedeligt gråt. Æv! Dog.. Beholdt jeg mine solbriller på heeeele vejen til universitetet, bare liiiige for at skabe en følelse af forår. :-) 

Ha' en dejlig weekend!

MiaMai 

torsdag den 23. februar 2012

En torsdag med god musik i ørerne..

L.O.C. - Noget dumt

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fMcGchsgMG4#!

En af mine venner har lige postet denne sang på hans væg, og jeg blev forelsket i den første gang! Derfor ville jeg lige dele den med jer, håber i bliver ligeså vild med den, som jeg allerede er blevet. Det er førstesinglen fra hans helt nye plade! :-)
Og så kan vi jo hurtigt blive enige om at han er ret charmerende, ik?

I morgen står den på timer fra 08 - 12, og så er det ellers weekend, weekend, weekend!

Jeg får besøg af min kære veninde hele weekenden, og lørdag skal jeg ud og danse i mine nye sko fra h&m, glæder mig til at vise jer dem en af dagene. Hvad skal i bruge jeres weekend på?

Sov dejligt

♥ MiaMai 

onsdag den 22. februar 2012

Fra drømme til virkelighed..

Nå, så blev det til mit første oplæg på min helt nye blog.

Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste som har siddet med en lille drøm, og idé i maven om, at lave sin egen blog, og selvfølgelig.. at folk vil tage godt imod den!

Er jeg den eneste som næsten hverdag har oplevelser, ser noget fedt tøj eller mener der er noget man bare dele med resten af Danmark?

Sådan har jeg hvertfald haft det i rigtig lang tid, og nu har jeg endelig gjort noget ved det. Selvom det nok bliver lidt underligt i starten, når man ikke er sikker på om nogen læser med derude, er jeg alligevel sikker på, det nok skal blive godt. Jeg håber der kommer til at sidde en masse og læse med på den anden side af skærmen, og jeg håber jeg kan være med til at gøre en forskel.

Nu har jeg gjort en af mine drømme til virkelighed, nemlig at oprette min egen blog, så er det din tur!
Hvad venter du på?????

♥  MiaMai